Om oss

Vi kan SEO

Vi har jobbat heltid med SEO och länkbygge i över 13 år, vi hjälper nu företag att bygga länkar som fungerar och framför allt är prisvärda. Vi jobbar direkt med företagen och i samarbete med deras SEO konsulter.

Vi bygger länkar som fungerar!

Att synas på Google och nå ut med sitt budskap är en stor och svår utmaning för dom flesta. Vi kan erbjuda länkar till Sveriges absolut billigaste priser. Vi arbetar enbart med länkar från starka domäner med en DA över 50.

DA? Domain Authority, som har utvecklats av Moz, och är ett metris som kan användas för att förstå hur Googles algoritmer rankar dig baserat på din auktoritet eller trovärdighet på webben.

Varför köpa länkar genom oss?

Dom länkpaket vi säljer är helt unika i Sverige och finns inte att köpa annat än hos oss. Andra företag som säljer länkar i Sverige kan ta från 3000kr för en länk från ett blogginlägg från en hemsida enbart skapat för att sälja länkar. Den sortens länkar ger i bästa fall ingen effekt och i värsta fall ger den motsatt effekt än den ni önskar.

 

Är det säker att köpa länkar genom er?

Ja, det är säker att köpa länkar från oss!  Vid varje köp bifogar vi en detaljerad rapport med inloggningsuppgifter till varje länk så ni som kund har full kontroll över länkarna och kan gå in och redigera eller ta bort länkar.

 

Är länkarna permanenta och dofollow?

Japp! Detta länkköp är enbart en engångskostnad och du betalar inga årsavgifter eller liknande

Är det Svenska länkar?

Det är både svenska och utländska men mest utländska länkar. En länk är en länk och det är styrkan som räknas i Googles ögon. Visst är det bäst att få en länk i samma bransch som den man själv är i men hur realistiskt är det? Det går säkert att bygga några enstaka svenska länkar i samma nisch och det bör man göra men det räcker inte på långa vägar. Man behöver många starka länkar från flertalet olika sidor svenska som utländska om man vill ha en chans att ranka på Google.